Waar heb jij geen grip op?

Waar raak jij van uit balans? Waar lig je wakker van en durf je niet met anderen over te praten? Waar krijg jij stress van? Is het je werk, de relatie met je ouders, je partner, vrienden of collega’s? Waar loop jij in vast dat het bijna dag en nacht je leven beheerst? Baal je er van dat je zo in beslag wordt genomen door íets in je leven dat je zelfs geen energie overhoudt voor leuke dingen? Vind je dat je te weinig aan jezelf toe komt? Ken je het gevoel dat je eigenlijk alles hebt wat bij een prachtig leven hoort en dat je toch iets mist?

Een gratis kennismakingsgesprek aanvragen?

Voordat je de stap zet om met mij in zee te gaan (mooie beeldspraak voor Zoutelande), kan ik me indenken dat je wilt weten of ik wel de juiste persoon voor jou ben. Je kunt gratis kennis maken in een gesprek (30-45 minuten) bij mij thuis of via Skype. Wederzijds is dit ook voor mij prettig. Mocht ik naar aanleiding van dit gesprek twijfelen of ik wel de juiste persoon ben om jou te begeleiden, dan zal ik dat ook eerlijk aangeven.

Deelname aan een Walk & Talk of Walk & Relax is een andere laagdrempelige manier om mij te leren kennen en me aan het werk te zien.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

 

Related Posts