Wandelsessies


Walk & Talk

Op dit moment staan er geen wandelingen gepland.


Wat is een Walk & Talk

Buiten in de natuur zijn en bewegen. Het zijn twee elementen waarvan continu – en onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek – bewezen wordt dat ze je helpen om je ‘beter in je vel’ te voelen. Die elementen komen samen in een wandelsessie. Buiten in de natuur wandelen en intussen een gesprek voeren over wat jou bezighoudt, werkt extra krachtig.
Wandelen in een groep kan het nog leuker maken. We wandelen circa 5-6 km ergens in de Zeeuwse natuur of een leuke stad, en onderweg geef ik opdrachten om over na te denken, om samen uit te voeren ter ontspanning of om met elkaar over in gesprek te gaan.


Een Walk & Talk op verzoek?

Een wandelsessie voor bevriende groepen of (teams van) bedrijven is erg leuk en zinvol. Zo heb ik voor meerdere bedrijven en organisaties een thema-wandeling verzorgd voor specifieke doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan het thema ‘grenzeloos’ voor mantelzorgers en ‘stress’ voor bedrijven.
Deelnemers vertelden na afloop dat het een ontspannen middag was, informeel én informatief, met herkenbare voorbeelden en dat het heel gemakkelijk is om al wandelend met elkaar in gesprek te zijn. Onderwerpen zijn anders dan waar je het normaal gesproken over hebt.
Een aanvraag voor specifieke thema’s of een andere locatie dan Zoutelande is mogelijk. Combinatie met een mini-workshop over stress of andere onderwerpen is een optie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Walk & Relax

Bij de Walk & Relax is de route ook ongeveer vijf kilometer en doen we onderweg ontspannings- en ademhalingsoefeningen. We maken een wandeling en je krijgt onderweg ademhalingsoefeningen en oefeningen die je helpen ontspannen. Het wandeltempo is gemiddeld. De Walk & Relax kun je ook individueel afspreken.


Een persoonlijke wandeling

Vind je het niks om in een groep met anderen mee te gaan, maar wil je wel graag ervaren hoe het is om al wandelend een gesprek te voeren over wat jou bezighoudt? Maak een afspraak voor een gratis kennismaking in combinatie met een wandeling (duur: circa 45 minuten). Het verplicht je tot niets.

Meer informatie

Neem contact op via tel. 06 – 5129 2649 of marlies@grip-op-jezelf.nl