Wandelsessies


Walk & Talk

Op dit moment zijn er geen data ingepland voor een Walk & Talk. Neem gerust contact op als je zelf voor een bedrijf, een team of een groep vrienden/vriendinnen een Walk & Talk wilt organiseren onder begeleiding. Altijd leuk om te doen en de aanvraag voor specifieke thema’s is mogelijk.


Al wandelend jezelf beter voelen

Buiten in de natuur zijn en bewegen. Het zijn twee elementen waarvan continu – en onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek – bewezen wordt dat ze je helpen om je ‘beter in je vel’ te voelen. Die elementen komen samen in een wandelsessie. Buiten in de natuur wandelen en intussen een gesprek voeren over wat jou bezighoudt, werkt extra krachtig.
Wandelen in een groep kan het nog leuker maken. We wandelen circa 5-6 km ergens in de Zeeuwse natuur of een leuke stad, en onderweg geef ik opdrachten om over na te denken, om samen uit te voeren ter ontspanning of om met elkaar over in gesprek te gaan.  Op verzoek plannen we een wandeling op een locatie naar keuze voor een groep van minimaal zes personen.


Voor bedrijven en instellingen: een wandelsessie voor (teams van) bedrijven is erg leuk en zinvol. Woensdagmiddag 20 april was er bijvoorbeeld een wandeling voor mantelzorgers in samenwerking met Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO). Het thema was ‘Grenzeloos’. Deelnemers vertelden na afloop dat het een ontspannen middag was, informeel, en dat het heel gemakkelijk is om al wandelend met elkaar in gesprek te zijn. Onderwerpen zijn anders dan waar je het normaal gesproken over hebt.
Combinatie met een mini-workshop over stress of andere onderwerpen is een optie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Walk & Relax

Bij de Walk & Relax is de route ook ongeveer vijf kilometer en doen we onderweg ontspannings- en ademhalingsoefeningen. We maken een wandeling en je krijgt onderweg ademhalingsoefeningen en oefeningen die je helpen ontspannen. Het wandeltempo is gemiddeld. De Walk & Relax kun je ook individueel afspreken.


Een persoonlijke wandeling

Vind je het niks om in een groep met anderen mee te gaan, maar wil je wel graag ervaren hoe het is om al wandelend een gesprek te voeren over wat jou bezighoudt? Maak een afspraak voor een gratis kennismaking in combinatie met een wandeling (duur: circa 45 minuten). Het verplicht je tot niets.

Meer informatie

Neem contact op via tel. 06 – 5129 2649 of marlies@grip-op-jezelf.nl