Wandelsessies


Walk & Talk en Walk & Relax:

We zijn in de periode februari t/m oktober heel wat keren op pad geweest met een groepje wandelaars en intussen voerden we gesprekken met soms een verrassende wending. Gezamenlijk iets drinken na afloop is iedere keer een gezellige afsluiter. Nieuwsgierig wat een Walk & Talk of een Walk & Relax inhoudt? Vraag vrijblijvend meer informatie aan en gun jezelf een ontspannen en gezellige wandeling! 

Houd deze webpagina of de Facebookpagina GRIPopjezelfZoutelande  in de gaten voor nieuwe data. Op verzoek kan ik voor een groep van minimaal vijf personen ook altijd in overleg een wandeling plannen.

NIEUW: Na een goed geslaagde pilot voor 10 medewerkers van een bedrijf  is nu ook een Walk & Talk voor (teams van) bedrijven mogelijk. De gedachte is om in ontspannen en informele setting met elkaar in gesprek te gaan over andere onderwerpen dan waar je het normaal gesproken tijdens het werk over hebt. Combinatie met een mini-workshop over stress of andere onderwerpen is een goede optie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.Op vakantie in Zeeland of woon je in de buurt?

Trek je wandelschoenen aan, en – afhankelijk van het weer – smeer je in met zonnebrandcrème of trek je regenjas aan. We maken een wandeling in de omgeving van Zoutelande en bij de Walk & Talk krijg je op gezette tijden een vraag of opdracht om met je medewandelaar(s) over in gesprek te gaan. De route is ca. 6 kilometer en het wandeltempo gemiddeld.
Bij de Walk & Relax is de route ook ongeveer 6 kilometer en doen we onderweg ontspannings- en ademhalingsoefeningen.


Nadere informatie:

Neem contact op via: marlies@grip-op-jezelf.nl