Wandelsessies


Data 2019 Walk & Talk:

We zijn alweer heel wat keren op pad geweest met een groepje wandelaars en intussen voerden we gesprekken met soms een verrassende wending. Gezamenlijk iets drinken na afloop is iedere keer een gezellige afsluiter. Nieuwsgierig wat een Walk & Talk inhoudt? Gun jezelf een ontspannen en gezellige verrassing, wandel ook een keer mee! 

De resterende data voor 2019 zijn:

  • dinsdag 10 september, 10.00-12.00 uur Walk & Talk. Start: Minicamping de Visser, Boudewijnskerke 42, Zoutelande.
  • zaterdag 28 september, 10.00-12.00 uur Walk & Talk. Start: GRIP-op-jezelf, Loods aan de Molenweg 70D, Zoutelande.
  • zaterdag 26 oktober, 14.00-16.00 uur Walk & Talk. Start: GRIP-op-jezelf, Loods aan de Molenweg 70D, Zoutelande.

Kosten: € 7,50 per deelnemer. Als je al eens eerder hebt meegedaan, krijg je € 5,00 korting en betaal je slechts € 2,50 bij deelname.


Walk & Talk en Walk & Relax

Wandelen in de mooie Zeeuwse natuur en onderweg verrassende gesprekken voeren met je medewandelaars. Waarbij je misschien iets nieuws leert.
Dat is het concept van de Walk & Talk waar ik in 2017 in samenwerking met Minicamping de Visser mee ben gestart. Soms vertrekken we vanaf de minicamping, soms vanaf het bedrijventerrein in Zoutelande.
Tevens organiseer ik ter afwisseling een Walk & Relax, waarbij we onderweg ontspannings- en ademhalingsoefeningen doen. Laat je verrassen tijdens deze wandelingen, zowel wat de omgeving betreft als door jezelf en/of je gesprekspartner!


Op vakantie in Zeeland of woon je in de buurt?

Trek je wandelschoenen aan, en – afhankelijk van het weer – smeer je in met zonnebrandcrème of trek je regenjas aan. We maken een wandeling in de omgeving van Zoutelande en bij de Walk & Talk krijg je op gezette tijden een vraag of opdracht om met je medewandelaar(s) over in gesprek te gaan. De route is ca. 6 kilometer en het wandeltempo gemiddeld.

Bij de Walk & Relax is de route ook ongeveer 6 kilometer en doen we onderweg ontspannings- en ademhalingsoefeningen.


Nadere informatie en/of aanmelding:

Neem contact op via: marlies@grip-op-jezelf.nl