Wandelsessies


Walk & Talk:

Buiten in de natuur zijn, bewegen en samen met andere mensen iets doen. Het zijn drie elementen die steeds meer in wetenschappelijk onderzoek naar voren komen, dat ze je helpen om je ‘lekker in je vel’ te voelen. Die drie elementen komen samen in de Walk & Talk. We wandelen circa 5-6 km in de mooie omgeving van Zoutelande (en op verzoek ook vanaf andere locaties), en onderweg geef ik opdrachten om over na te denken, om samen uit te voeren ter ontspanning of om met elkaar over in gesprek te gaan. Na afloop drinken we altijd ergens koffie/thee ter afsluiting en om na te praten.

Houd deze webpagina of de Facebookpagina GRIPopjezelfZoutelande  in de gaten voor nieuwe data of meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Op verzoek kan ik voor een groep van minimaal vijf personen ook altijd in overleg een wandeling plannen.

Voor bedrijven: een Walk & Talk voor (teams van) bedrijven is erg leuk. Je bent in een ontspannen en informele setting met elkaar in gesprek over andere onderwerpen dan waar je het normaal gesproken tijdens het werk over hebt. Combinatie met een mini-workshop over stress of andere onderwerpen is een goede optie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.Op vakantie in Zeeland of woon je in de buurt?

Trek je wandelschoenen aan, en – afhankelijk van het weer – smeer je in met zonnebrandcrème of trek je regenjas aan. We maken een wandeling in de omgeving van Zoutelande en bij de Walk & Talk krijg je op gezette tijden een vraag of opdracht om met je medewandelaar(s) over in gesprek te gaan. De route is ca. 6 kilometer en het wandeltempo gemiddeld.
Bij de Walk & Relax is de route ook ongeveer 6 kilometer en doen we onderweg ontspannings- en ademhalingsoefeningen.


Nadere informatie:

Neem contact op via: marlies@grip-op-jezelf.nl