Grip op jezelf

Waar loop jij tegen aan? Heb je eigenlijk alles goed voor elkaar, en voel je je toch niet gelukkig? Voel je je regelmatig gestrest of angstig op je werk, of juist in situaties met familie of vrienden? Heb je verdriet om een dierbare die is overleden, en kun je je gevoelens daarover niet kwijt? Is het een wirwar van factoren waardoor je je niet lekker in je vel voelt? Het kan helpen om er over te praten.

Een gratis kennismakingsgesprek aanvragen?

Voordat je de stap zet om met mij in zee te gaan, kan ik me indenken dat je wilt weten of ik wel de juiste persoon voor jou ben. Je kunt gratis kennis maken in een gesprek  van ca. 45 minuten. Mocht ik naar aanleiding van dit gesprek twijfelen of ik wel de juiste persoon ben om jou te begeleiden, dan zal ik dat ook eerlijk aangeven.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

 

Related Posts