Grip op jezelf

Waar loop jij nu tegen aan in deze rare tijden van corona? Angst dat je zelf of dat jouw familie ernstig ziek wordt en overlijdt? Angst om je bedrijf of je baan te verliezen, heb je financiële zorgen?  Verlang je naar live contact met familie en vrienden? Voel je je down door alle berichten in de media? Misschien helpt het je om er over te praten.

Een gratis kennismakingsgesprek aanvragen?

Voordat je de stap zet om met mij in zee te gaan (mooie beeldspraak voor Zoutelande), kan ik me indenken dat je wilt weten of ik wel de juiste persoon voor jou ben. Je kunt gratis kennis maken in een gesprek (ca. 30 minuten) via Skype, Zoom, Google Hangouts of WhatsApp video bellen. Mocht ik naar aanleiding van dit gesprek twijfelen of ik wel de juiste persoon ben om jou te begeleiden, dan zal ik dat ook eerlijk aangeven.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

 

Related Posts