Grip op jezelf

Verlang je naar meer rust in je hoofd, overzicht of gevoel van vrijheid? Naar de ideeën en de creativiteit die je vroeger had en onderweg kwijt bent geraakt? Meer energie en levenslust? Wil je betere relaties: in je werk of privé? Vraag je je af wie je zelf eigenlijk bent? Wil je eigen keuzes maken in plaats van je te laten leiden door de verwachtingen van anderen? Meer inzicht in jezelf geeft je meer grip op jezelf om dat te bereiken.

Een gratis kennismakingsgesprek aanvragen?

Voordat je de stap zet om met mij in zee te gaan (mooie beeldspraak voor Zoutelande), kan ik me indenken dat je wilt weten of ik wel de juiste persoon voor jou ben. Je kunt gratis kennis maken in een gesprek (30-45 minuten) bij mij thuis of via Skype. Wederzijds is dit ook voor mij prettig. Mocht ik naar aanleiding van dit gesprek twijfelen of ik wel de juiste persoon ben om jou te begeleiden, dan zal ik dat ook eerlijk aangeven.

Deelname aan een Walk & Talk of Walk & Relax is een andere laagdrempelige manier om mij te leren kennen en me aan het werk te zien.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

 

Related Posts