Gratis kennismaking


Voordat je de stap zet om met mij in zee te gaan, kan ik me indenken dat je wilt weten of ik wel de juiste persoon voor jou ben om je te begeleiden. Je kunt gratis kennis maken. In dit gesprek van circa 45 minuten vertel jij op hoofdlijnen waar je mee worstelt en daar stel ik je vragen over. Dat geeft al een beetje beeld voor jou wat voor soort vragen ik ook in vervolgafspraken ga stellen. Tevens geef ik je uitleg over hoe ik werk, en ik kijk ook kritisch of ik denk dat ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden. Jouw welzijn is een kostbaar goed en als ik denk dat iemand anders je daarbij beter kan helpen, zal ik dat zeker met je bespreken.
Kennismaken en intussen een stukje wandelen, behoort tot de mogelijkheden.

Samen er voor zorgen om corona te voorkomen

Om er voor te zorgen dat we allebei geen corona krijgen, hanteer ik bij een persoonlijke afspraak de volgende maatregelen:

  • Ik heb mijn handen gewassen voordat je komt.
  • Als je wilt, kun je zelf gebruik maken van desinfecterende handgel bij een bezoek bij mij thuis.
  • We hanteren een onderlinge afstand bij zitten en lopen van 1,5 meter en geen handen schudden (t/m vrijdag 24 september 2021).
  • Ik hoef niet van je te weten of je gevaccineerd bent, getest bent of al corona hebt gehad. Ik vraag wél aan je om bij verkoudheidsklachten of andere klachten die mogelijk op corona wijzen, de afspraak af te bellen. Andersom zal ik dat ook doen. In deze situatie zijn er geen annuleringskosten aan verbonden.