5 x GRIP


Aanbod: 5 x GRIP

Minder stress, meer ontspanning, ruimte, vrijheid, zelfvertrouwen, zelfwaardering, inzicht, uitzicht. Ook jij kunt dat bereiken. Gun jezelf het cadeau van 5 x GRIP. In een serie van zeven individuele gesprekken werken we toe naar 5 x GRIP OP JEZELF: In zeven sessies van een uur duiken we samen intensief in jouw vraag of probleem. Uiteraard begint het ermee dat jij jouw verhaal vertelt. Wat speelt er en wat betekent dat voor jou? Al vertellende aan een niet-oordelende buitenstaander zie je meestal zelf ineens dingen die je van jezelf nog niet doorhad.

Dit geeft je de 1e GRIP

opluchting en een eerste gevoel van helderheid. Ben jij iemand die er als een berg tegenop zag om te komen en je verhaal te doen, dan geeft het je ook nog eens extra zelfvertrouwen dat je die stap nu wél hebt gezet.

De 2e GRIP

ontstaat door samen te analyseren waar jouw vraag mee te maken heeft. We kijken of we blinde vlekken (iedereen heeft die, dat is de mens eigen) helder kunnen krijgen. Hierdoor krijg jij meer inzicht in gedachten, gevoelens en/of gedrag dat jou belemmert of juist verder helpt.

De 3e GRIP

is dat je jouw persoonlijke uitzicht ontdekt: wat is voor jou belangrijk? Waar ligt jouw verlangen, waar wil je meer van?

De 4e GRIP

is een houvast voor de toekomst: je bedenkt heel concreet hoe jij verder wilt en wat je daar voor nodig hebt.

De 5e GRIP (= extra GRIP)

in de zevende afspraak kijken we terug op alles wat gepasseerd is en wat je ontdekt en gedaan hebt. Zonodig gaan we in op eventuele belemmeringen waar je gaandeweg tegenaan loopt bij het uitvoeren van je acties zodat je extra stevige grip hebt in je leven.


Inzicht geeft uitzicht

Als je voor dit aanbod van zeven bijeenkomsten kiest, gaan we tijdens één van de afspraken zeker een keer naar de hoogste duintop van Zeeland. Deze ligt in Zoutelande op 51,1 meter boven NAP en je hebt er een prachtig uitzicht over land en over het water. Een mooie link om vanaf dat punt te kijken naar jouw persoonlijke uitzicht in je dagelijks leven!

Het tarief voor deze serie van zeven gesprekken inclusief gratis kennismaking is € 625,00.