5 x GRIP


Aanbod: 5 x GRIP

Minder stress, meer ontspanning, ruimte, vrijheid, zelfvertrouwen, zelfwaardering, inzicht, uitzicht. Ook jij kunt dat bereiken. Gun jezelf het cadeau van 5 x GRIP. In een serie van zeven individuele gesprekken werken we toe naar 5 x GRIP OP JEZELF: In zeven sessies van een uur duiken we samen intensief in jouw vraag of probleem. Uiteraard begint het ermee dat jij jouw verhaal vertelt. Wat speelt er en wat betekent dat voor jou? Al vertellende aan een niet-oordelende buitenstaander zie je meestal zelf ineens dingen die je van jezelf nog niet doorhad.

Dit geeft je de 1e GRIP

opluchting en een eerste gevoel van helderheid. Ben jij iemand die er als een berg tegenop zag om te komen en je verhaal te doen, dan geeft het je extra zelfvertrouwen dat je die stap nu wél hebt gezet.

De 2e GRIP

ontstaat door samen te analyseren waar jouw vraag mee te maken heeft. We kijken of we blinde vlekken (iedereen heeft die, dat is de mens eigen) helder kunnen krijgen. Hierdoor krijg jij meer inzicht in gedachten, gevoelens en/of gedrag dat jou belemmert of juist verder helpt.

De 3e GRIP

is dat je jouw persoonlijke uitzicht ontdekt: wat is voor jou belangrijk? Waar ligt jouw verlangen, waar wil je meer van?

De 4e GRIP

is een houvast voor de toekomst: je bedenkt heel concreet hoe jij verder wilt en wat je daar voor nodig hebt.

De 5e GRIP (= extra GRIP)

in de zevende afspraak kijken we terug op alles wat gepasseerd is en wat je ontdekt en gedaan hebt. Zonodig gaan we in op eventuele belemmeringen waar je gaandeweg tegenaan loopt bij het uitvoeren van je acties zodat je extra stevige grip hebt in je leven.

EMDR geeft GRIP

Afhankelijk van het probleem dat voor jou speelt, kunnen we zien of EMDR een mogelijke oplossing kan zijn voor jou. In onderling overleg doen we een EMDR-sessie tijdens één of meerdere afspraken. Voor meer informatie over EMDR, zie de pagina EMDR geeft GRIP.

Kosten: 5 x GRIP in 8 afspraken

Het tarief voor deze serie van zeven gesprekken én een gratis kennismaking (in totaal acht afspraken) bedraagt € 550,00. Ter vergelijking: zeven losse gesprekken kosten per keer € 85,00 dus in totaal € 595,00.


Inzicht geeft uitzicht

De één wandelt graag tijdens het praten. De ander zit liever gewoon op een stoel in gesprek. Zoutelande biedt volop mogelijkheden om een wandeling te maken over strand en duin. Zo’n gesprek op een duintop geeft letterlijk en figuurlijk ‘uitzicht’. Een mooie link om te kijken naar jouw persoonlijke in- en uitzicht in je dagelijks leven!